HP SCHOU

Din totalleverandør

DIN TOTALLEVERANDØR

Hos HP Schou er kunden alltid i sentrum. Vi velger ikke den enkleste, men den beste løsningen. Vi inngår ikke kompromisser når det gjelder våre kunders ønsker og behov. Vi er vant til å samarbeide med kunder som legger vekt på unike konsepter og løsninger.

HP Schou har Nordens største utvalg af nonfood-varer til omgående levering i de mengdene du trenger i din butikk.

NORDENS STØRSTE UTVALG AF NONFOOD-VARER
enten det dreier seg om kampanjevarer eller konsepter med komplette vareserier av forskjellige merker. Besøk vårt store UTSTILLINGSLOKALE i Kolding, og opplev selv alle fordelene ved å ha HP SCHOU A/S som din samarbeidspartner. I tillegg tilbyr vi et nesten uendelig antall bestillingsvarer, som vi importerer spesielt til deg gjennom vårt kontor i Kina. HP Schou er kort og godt din nøkkel til en bedre bunnlinje.

VI HAR VERKTØYENE
Vi benytter oss av den nyeste teknologien og er hele tiden i forkant av utviklingen. Pick to voice og EDI er bare noen av de viktige verktøyene bak vår effektivitet. Vi har eget pakkeri – med de nyeste tilgjengelige hjelpemidlene. Derfor kan vi levere varene slik at de kan kjøres rett inn i butikken, enten det dreier seg om standard- eller spesialpakninger. Fra logistikksenteret vårt, der vi disponerer over ca. 80 000 m² lagerplass, sørger vi for effektiv styring slik at varene dine alltid kommer frem i rett tid og i rett mengde.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos HP SCHOU A/S

Ny webshop Schou

Vi er nå klar med ny oppdatert og mer brukervennlig webshop www.hpschou.com

Har dere hatt tilgang til tidligere webshop hos HP Schou, gjelder samme brukernavn og passord som tidligere.

Hvis dere er ny bruker eller har spørsmål ang.webshop, vennligst ta kontakt på
e-post: ordre@hpschou.no for brukernavn og passord.
 

Se våre kataloger