HP SCHOU

Din totalleverandør

DIN TOTALLEVERANDØR

Hos HP Schou er kunden alltid i sentrum. Vi velger ikke den enkleste, men den beste løsningen. Vi inngår ikke kompromisser når det gjelder våre kunders ønsker og behov. Vi er vant til å samarbeide med kunder som legger vekt på unike konsepter og løsninger.

HP Schou har Nordens største utvalg af nonfood-varer til omgående levering i de mengdene du trenger i din butikk.

NORDENS STØRSTE UTVALG AF NONFOOD-VARER
enten det dreier seg om kampanjevarer eller konsepter med komplette vareserier av forskjellige merker. Besøk vårt store UTSTILLINGSLOKALE i Kolding, og opplev selv alle fordelene ved å ha HP SCHOU A/S som din samarbeidspartner. I tillegg tilbyr vi et nesten uendelig antall bestillingsvarer, som vi importerer spesielt til deg gjennom vårt kontor i Kina. HP Schou er kort og godt din nøkkel til en bedre bunnlinje.

VI HAR VERKTØYENE
Vi benytter oss av den nyeste teknologien og er hele tiden i forkant av utviklingen. Pick to voice og EDI er bare noen av de viktige verktøyene bak vår effektivitet. Vi har eget pakkeri – med de nyeste tilgjengelige hjelpemidlene. Derfor kan vi levere varene slik at de kan kjøres rett inn i butikken, enten det dreier seg om standard- eller spesialpakninger. Fra logistikksenteret vårt, der vi disponerer over ca. 80 000 m² lagerplass, sørger vi for effektiv styring slik at varene dine alltid kommer frem i rett tid og i rett mengde.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos HP SCHOU A/S

Se våre kataloger

Logo HP Schou white
Besøksadresse:
Møllevegen 5,
4353 Klepp Stasjon
Postadresse:
HP Schou AS,
Postboks 198,
4301 Sandnes
Organisasjonsnummer:
977 084 709
Telefon:
+47 51 68 65 00
Faks:
51 67 10 10
Ordrefaks:
800 32 002 
E-post Ordre: 
ordre@hpschou.no

HMS-datablad, bruksanvisninger

HP Schou har opprette et eget nettsted som butikker og kunder kan oppsøke og finne HPS-datablad, bruksanvisninger og annen informasjon om produktene som HP Schou AS selger. Adressen skal være enkel å huske: www.brukerhjelp.no 
Grønt Punkt
Medlem av Grønt Punkt Norge
renas white
Tilsluttet av Rena AS